Διαλύονται οι αρραβώνες και αρχίζουν καινούργιοι γάμοι στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης

Ατάκα φωτιά έδωσε για ακόμα μια φορά ο Αλέξανδρος Βουνάσης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Σπάρτης, στη συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την αποδοχή της παραίτησης του Δημήτρη Καπονικολού από τη διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου και την αντικατάστασή του.

Τη θέση του κ. Καπονικολού, που είχε εκλεγεί από το συμβούλιο με 31 ψήφους, ανέλαβε ο Σταύρος Αργειτάκος, κατόπιν υπόδειξης του δημάρχου Πέτρου Δούκα που ο νόμος του δίνει το δικαίωμα αυτό (σ.σ. της υπόδειξης του υποψηφίου μέλους που θα αντικαταστήσει το παραιτηθέν από τη θέση εκλεγμένου εκπροσώπου του δήμου στο ΔΣ του ΦΟΔΣΑ).

Ο κ. Βουνάσης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν λάβαμε μέρος σε αυτή τη διαδικασία, πιστεύω ότι βλέπω, ότι αρχίζουν να διαλύονται οι αρραβώνες και αρχίζουν γάμοι καινούργιοι στο δημοτικό συμβούλιο, τίποτε άλλο δεν έχω να πω”.

Τελικά η πρόταση του δημάρχου Πέτρου Δούκα επί συνόλου 38 δημοτικών συμβούλων συγκέντρωσε 23 ψήφους και έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία, με τους εξής δημοτικούς συμβούλους να απέχουν της ψηφοφορίας: Πατσιλίβα, Γρηγόρη, Βαλιώτη, Αποστολάκο, Ματζουράνη, Κορίνη, Φλώρο, Καννελόπουλο, Κουρεμπή, Σταμάτη, Βουνάση, Καλομοίρη και Αγαθιά.