Διαμαρτυρία Τριχείλη σε Λιάρο και Χαρχαλάκη

Trixeilis Hraklis

Trixeilis Hraklis

Επιστολή προς τους συναδέλφους του δημάρχους Ελαφονήσου, Χαράλαμπο Λιάρο, και Κυθήρων, Ευστράτιο Χαρχαλάκη, απευθύνει ο δήμαρχος Μονεμβασίας, Ηρακλής Τριχείλης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και καλή συνεργασία σε θέματα που αφορούν και περιοχές του δήμου του:

Κύριοι συνάδελφοι,

Από τα ΜΜΕ πληροφορήθηκα για μονομερείς ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν και στο δήμο Μονεμβασίας και δη στην περιοχή της ΔΕ Βοιών. Ως δήμαρχος δεν είχα καμία ενημέρωση, κάτι που δεν βοηθά στην καλή συνεργασία μεταξύ των δήμων μας και που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την προώθηση των αμοιβαίων συμφερόντων μας, για την ανάπτυξη της περιοχής και για ένα καλύτερο κοινό μέXarxalakis Eystratiosλλον”.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρχαλάκης δήλωσε ενοχλημένος στην απάντησή του που η εν λόγω επιστολή δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου Μονεμβασίας, εκτιμώντας πως δίδεται η εσφαλμένη εντύπωση ότι οι δύο δήμοι βρίσκονται σε διάσταση απόψεων επάνω σε σοβαρά ζητήματα. Καλώντας τον κ. Τριχείλη να προχωρήσει σε ανάλογη δημοσίευση και της απάντησης, του δήλωσε πως είναι ευπρόσδεκτος στα Κύθηρα για μια εκ του σύνεγγυς συνεργασία.