Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σπάρτης

Koinoniko Pantopoleio Spartis

Διανομή προϊόντων στο κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Σπάρτης (Βρασίδου 131, κοντά στη λαϊκή αγορά) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου (ώρες 10.00′ – 13.00′) και μεθαύριο Παρασκευή (10.00′ – 12.00′).

Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης οι οποίοι στην αίτησή τους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι μοσχάρι, χοιρινό, φακές, μακαρόνια, ρύζι, γάλα και χυμοί. Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Τα είδη θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων, ενώ για τη διευκόλυνσή τους θα πρέπει να έχουν μεριμνήσει για τη μεταφορά των προϊόντων (πχ με καρότσι λαϊκής).

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται να τηρηθούν αυστηρά οι ώρες προσέλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου στο τηλέφωνο 27310 22226 (εσωτ. 121, 122, 123, 124).