Διανομή τροφίμων από το Δήμο Σπάρτης

Κοτόπουλο, είδη παντοπωλείου και είδη καθαριότητας θα διανεμηθούν από το δήμο Σπάρτης στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». Η διανομή θα γίνει στο κοινωνικό παντοπωλείο (Βρασίδου 131, πλησίον λαϊκής αγοράς) την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου από τις 10.00′ έως τις 13.00′.

Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης οι οποίοι στην αίτησή τους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ. Θα ειδοποιηθούν, δε, ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να το κάνει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του.

Τα είδη θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων, ενώ για διευκόλυνσή τους οι τελευταίοι θα πρέπει να προνοήσουν για τη μεταφορά των προϊόντων (πχ με καρότσι λαϊκής).

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελουμένων η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τις ώρες προσέλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου στο τηλέφωνο 27310 22226 (εσωτ. 121, 122, 123, 124).