Διασταύρωσαν οι Σταύροι τα πυρά τους (πάλι)

Η κόντρα διαρκείας στο δημοτικό συμβούλιο της Σπάρτης, ανάμεσα στον Σταύρο Αργειτάκο και τον Σταύρο Αργυρόπουλο, καλά κρατεί.

Το νέο επεισόδιο του πολυπαιγμένου σίριαλ έλαβε χώρα στη σημερινή συνεδρίαση, όταν η παράταξη Αργειτάκου δήλωσε ότι θα απέχει της συζήτησης και ψηφοφορίας σε κάθε θέμα που εισηγείται ο συγκεκριμένος σύμβουλος της πλειοψηφίας. Αφορμή μια διαμάχη σε παλιότερη συνεδρίαση, του Σεπτεμβρίου 2015, σχετικά με τη (μη) κοπή κάποιων δέντρων στη Βαρβίτσα και εάν αυτό υπήρξε εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο πλευρές έχουν πολλούς ανοικτούς λογαριασμούς, που έχουν φθάσει (και περάσει) την πόρτα της δικαστικής αίθουσας. Για άλλα θέματα όμως. Και επειδή το συγκεκριμένο έχει κουράσει, καλό είναι στο δημοτικό συμβούλιο να το συζητήσουν μια και καλή, να το λύσουν και κυρίως να το λήξουν!

(Τώρα αν η πλειοψηφία θέλει να τρολάρει και να… μουγγάνει τη μείζονα αντιπολίτευση, θα ορίζει εισηγητή στην πλειονότητα των θεμάτων τον Στ. Αργυρόπουλο. Αυτό όμως δεν θα ήταν λειτουργία πολιτικού οργάνου αλλά καφενείου, σωστά;).