Διαφημίζει τη Μονεμβάσια η υγιής επιχειρηματικότητα

synedrio

synedrio

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας συμμετείχε ενεργά στο ετήσιο διεθνές οικονομικό συνέδριο που διοργάνωσε η Real Options Group μαζί με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον συμπατριώτη μας καθηγητή της Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Αγορών κ. Παναγιώτη Αλεξάκη, το διήμερο 19-20 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 19/6 η Ένωση Επιχειρηματιών παρέθεσε στους συνέδρους μπουφέ με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Μονεμβάσιας, με τη συμμετοχή του παραδοσιακού χορευτικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου των «Ριζών». Την επομένη οι σύνεδροι ξεναγήθηκαν σε διάφορες επιχειρήσεις της περιοχής, αποκομίζοντας έτσι μια καλή εικόνα της τοπικής επιχειρηματικότητας και της υψηλής ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παναγιώτης Γράφος και ο γεν. γραμματέας κ. Ευάγγελος Χαραμής ευχαρίστησαν θερμά τις επιχειρήσεις της Μονεμβάσιας που αφενός προσέφεραν τα προϊόντα τους και αφετέρου ξενάγησαν τους συνέδρους στα καταστήματα και τις εγκαταστάσεις τους, αποδεικνύοντας πως η Μονεμβάσια εκτός από το φυσικό περιβάλλον και το Κάστρο διαθέτει κι έναν ικανό αριθμό υγιώς αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.