Διαφημιστείτε σε εμάς για σίγουρη επιτυχία!

diafimistiko banner

diafimistiko banner

Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ενημερωτική ιστοσελίδα laconialive.gr και που δυναμώνει μέρα με τη μέρα, μάς δίνει τη δύναμη να εντείνουμε όλο και περισσότερο την προσπάθειά μας για έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση.

Το αυξανόμενο με γεωμετρική πρόοδο αναγνωστικό κοινό αγκαλιάζει το εγχείρημα, αποδεικνύοντας την προτίμησή του για ποιοτική ενημέρωση. Δεν έχουμε παρά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη.

Καλούμε λοιπόν τους επαγγελματίες να διαφημίσουν την επιχείρησή τους στο laconialive.gr, διαβεβαιώνοντάς τους με έγκυρες στατιστικές μετρήσεις ότι η διαφήμιση εδώ είναι μια κίνηση στρατηγικής προβολής με χιλιάδες αποδέκτες. Ενημερώνουμε επίσης τους ιδιώτες ότι διαθέτουμε στήλη μικρών αγγελιών, μέσω της οποίας μπορείτε να αναζητήσετε εργασία, να βρείτε ενοικιαστή για το σπίτι σας (προβάλλοντας και μεγάλο αριθμό φωτογραφιών του), να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας κ.λπ.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για το κόστος της διαφημιστικής σας προβολής, με τιμές προσιτές σε όλους, που ξεκινούν από τα 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Άλλωστε το μέλλον γράφεται ήδη στο διαδίκτυο!