Δυναμικά στηρίζει το 34ο “Σπάρταθλον” η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

Tο βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου η πόλη της Σπάρτης θα γιορτάσει το 34ο “Σπάρταθλον”. Πολλά εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά, ενώ το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει μουσικοχορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης αυτή τη βραδιά θα δώσει ενεργό “παρών”. Στη διασταύρωση των δύο κεντρικότερων δρόμων της πόλης, Κων/νου Παλαιολόγου και Λυκούργου, από τις 20.00′ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μετάδοση αποτελεσμάτων του “Σπάρταθλον” καθώς και στοιχείων που αφορούν στον αγώνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη φωτογραφίες από το φετινό “Σπάρταθλον”, τις οποίες θα έχουν τραβήξει τα μέλη της Λέσχης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΛΕΦΩΣ καλύπτει φωτογραφικά τον αγώνα εδώ και έξι χρόνια, ενώ φέτος με συνολικά είκοσι ένα διαπιστευμένα μέλη της θα ακολουθήσει τον αγώνα των 246 χλμ από την Αθήνα μέχρι και τη Σπάρτη.

Παράλληλα θα παρουσιαστούν ζωντανά videos του φετινού αγώνα, όλες οι τελευταίες εξελίξεις, καθώς και η πορεία του σπαρταθλητή Αναστάσιου Τσουλόγιαννη, μοναδικού σπαρτιάτη που μετέχει φέτος στον αγώνα.

Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές του αγώνα, ιστορικά στοιχεία και σημαντικές στιγμές από τα 34 χρόνια ζωής του θεσμού.

Για πρώτη φορά επίσης θα μιλήσουν ζωντανά στο κοινό της πόλης σπαρταθλητές και άτομα που σχετίζονται άμεσα με τον αγώνα, προκειμένου να μας παρουσιάσουν με τρόπο ζωντανό και άμεσο τις εμπειρίες τους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει εθελοντικά ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπόνος, ενώ εθελοντικά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο γνωστός μουσικός παραγωγός της πόλης μας Κώστας Τσέγκος. Την όλη εκδήλωση έχει ήδη αγκαλιάσει πλήθος εθελοντών που ξεπερνούν τους τριάντα.