Δυναμικό ξεκίνημα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ευρώτα

Με πολύ κέφι, ζωντάνια και μεγάλη προσέλευση πολιτών, την Κυριακή 24 Ιουνίου στο Επιδαύριο Θέατρο Βλαχιώτη, άνοιξε η αυλαία για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία». Άτομα όλων των ηλικιών απόλαυσαν μια μοναδική μουσική συνάντηση δύο μεγάλων τραγουδοποιών κι ερμηνευτών: του Παντελή Θαλασσινού και του Βασίλη Σκουλά. Η συναυλία απέσπασε τα θετικότερα σχόλια, παρόλο που ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος.

Την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων σήμανε η πρόεδρος της ΚΔΕΔΕ κ. Νικολέτα Χρήστου – Μιχαλούτσου, η οποία καλωσόρισε το κοινό και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του φετινού πολιτιστικού προγράμματος. “Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της ΚΔΕ «Ευρώτειος Πολιτεία», τον δήμαρχο κ. Βέρδο Δήμο, το δημοτικό συμβούλιο και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, που με τη δυναμική συμμετοχή τους μάς εξασφάλισαν ένα ποιοτικό και πλούσιο αποτέλεσμα.

Θερμές ευχαριστίες στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας και στην κ. Τζανετέα, καθώς επίσης και στους χορηγούς μας, που με τη συμμετοχή, τη στήριξη και την ευγενική προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στη διοργάνωση του φετινού προγράμματος.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία του, και όσους θα εργαστούν για την πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης ξεχωριστά” ανέφερε η κ. Μιχαλούτσου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Ευρώτα, ο οποίος καλωσόρισε παρευρισκομένους και καλλιτέχνες, ενώ συνεχάρη την πρόεδρο και το ΔΣ της ΚΔΕΔΕ. Ο κ. Βέρδος έκλεισε τον χαιρετισμό του με το εξής μήνυμα: “Μένουμε στο δήμο Ευρώτα, διότι δήμος Ευρώτα σημαίνει πολιτισμός”.

Και τώρα… θέατρο

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Επιδαύριο συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 21.00′ με τη θεατρική παράσταση “Το Σύμπαν του Αϊνστάιν”. Πρόκειται για μια κωμωδία, για μικρούς και μεγάλους, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων. Στους χορηγούς επικοινωνίας συγκαταλέγεται και το laconialive.gr.