Δυνατές μεταγραφές και παραμονή Βραζάνη για τον ΠΑΟ Κοκκινόραχης

PAO Kokkinoraxis

PAO Kokkinoraxis

Δυναμικά κινήθηκε στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό το ΔΣ του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοκκινόρραχης, καθώς έριξε ουσιαστικές ματιές και στις τρεις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Λακωνίας για τη στελέχωση του φετινού ρόστερ, προχωρώντας στην απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα ο “Όμιλος” απέκτησε τους Χρ. Παυλάκο και Σ. Καργάκο από τον ΑΟ Λογγάστρας, τους Ν. Παυλέρο, Κ. Ηλιόπουλο και Γ. Γιαννακόπουλο από τον Αμυκλιακό και τους Β. Χαντζάκο (Ταΰγ. Παλαιοπαναγιάς), Γ. Κεχαγιά (Πανκλαδιατικός) και Σ. Αϊβαλιώτη (Υάκινθος Βαφειού).

Αν και δεν έλειψαν και οι -ελάχιστες- αποχωρήσεις, η διοίκηση ήρθε από νωρίς σε συμφωνία με τους παίκτες που συγκροτούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο, από τους οποίους δεν αναμένεται να αποχωρήσει κανείς.

Όσον αφορά στο τεχνικό επιτελείο, και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015 στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει ο Γιάννης Βραζάνης, ο οποίος ανέλαβε στο κλείσιμο της περασμένης περιόδου τη θέση του προπονητή.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟ Κοκκινόραχης θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος Β΄ ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας υπολογίζεται εντός του Σεπτεμβρίου.