Δωρέα του συλλόγου “Νέα Ζωή” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Nea Zoi

Nea Zoi

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακούς “Νέα Ζωή” εξέδωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, πύραρχος Κωνσταντίνος Ν. Γιαννόπουλος, ο οποίος εξέφρασε δημόσια την εγκάρδια και ειλικρινή ευγνωμοσύνη του για τη δωρέα του συλλόγου, που αφορούσε την τοποθέτηση δύο ελαστικών σε υδροφόρο όχημα της ΠΥ Σπάρτης.

Το ΔΣ του συλλόγου “Νέα Ζωή”, όπως αναφέρει σε δική του ανακοίνωση, “αναλογιζόμενο την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα, θεώρησε ηθική του υποχρέωση να σταθεί στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που με αυταπάρνηση και απαράμιλλο μόχθο παλεύει κάθε χρόνο να διατηρήσει ανέπαφα τα λακωνικά δάση και όχι μόνο. Η αδυναμία – ανικανότητα του κράτους να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της ΠΥ, προς όφελος του πολίτη και του περιβάλλοντος, ανάγκασε τη “Νέα Ζωή” να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλει στο μέτρο που της αναλογεί στην προστασία του Πάρνωνα”.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χάρης Βασιλάκος, με το διοικητή της ΠΥ Σπάρτης, υπήρξε ξεκάθαρη πρόθεση συνεργασίας των δύο πλευρών σε όλα τα επίπεδα.