Δωρεάν διάλεξη για την τεχνική της αναπνοής και της φωνής

Διάλεξη με θέμα “Η τεχνική της αναπνοής και της φωνής ως συντελεστής επιτυχούς επικοινωνίας και εργαλείο μετάδοσης της γνώσης” θα δώσει ο διακεκριμένος λάκωνας βαρύτονος Λούης Μανίκας, την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 19.00′ στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου δήμου Σπάρτης (ισόγειο δημόσιας βιβλιοθήκης).

Το περιεχόμενο απευθύνεται τόσο σε νεανικό κοινό (σπουδαστές, εργαζόμενη νεολαία, υποψήφιους επαγγελματίες κ.ά.) όσο και στο ώριμο, κοινωνικά και εργασιακά, κοινό. Μετά τη θεωρητική ανάπτυξη του θέματος, θα ακολουθήσουν πρακτικά παραδείγματα και θα δοθούν διευκρινιστικές απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα που θα τεθούν.

Όπως ενημερώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, η εκδήλωση είναι δωρεάν και οργανώνεται μετά από αφιλοκερδή προσφορά του κ. Μανίκα στην αγαπημένη του πόλη, λόγω των δεσμών με την περιοχή μας και ιδιαιτέρως με το Παρόρι.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κλείσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο τηλέφωνο 27310 21192 ή στο email: npp.sparti@gmail.com.