Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ξεκινά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Μικροί φωτογράφοι εν δράσει!”, που απευθύνεται σε παιδιά της ε’ και στ’ δημοτικού και α’, β’ και γ’ γυμνασίου και παρέχεται εντελώς δωρεάν. Τα παιδιά θα μάθουν με απλό και ευχάριστο τρόπο τα διάφορα είδη φωτογραφίας, μυστικά και τεχνικές για να βελτιώσουν τις φωτογραφίες τους, θα ασχοληθούν με την αισθητική και την κριτική στη φωτογραφία και θα γνωρίσουν εκ νέου τον κόσμο μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με γιορτή, απονομή διπλωμάτων συμμετοχής και παρουσίαση φωτογραφιών των παιδιών στους γονείς.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου και θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες (8 μαθήματα της μιας ώρας). Οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων θα διαμορφωθούν βάσει των αναγκών των παιδιών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας στην αίθουσά της στην οδό Κλεομβρότου 50. Τα τμήματα θα καταρτιστούν ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Λέσχη στο e-mail lefospartis@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6977717676 (Ηλίας Περγαντής). Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι και την Τετάρτη 1 Μαρτίου.