Δωρεάν εργαστήρια προγραμματισμού για web εφαρμογές στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Το τμήμα Sparti TechLab της δημόσιας κεντρικής ββλιοθήκης Σπάρτης πρόκειται να διοργανώσει εργαστήρια προγραμματισμού για web εφαρμογές με γλώσσα προγραμματισμού Python. Η δράση έχει τον τίτλο “Learn how to develop your first Python web application in 5 labs” και θα υλοποιηθούν πέντε εργαστήρια με τους ακόλουθους τίτλους στις αντίστοιχες ημερομηνίες:

1. The fundamentals of python (27/3)

2. First web app with Flask/Django (3/4)

3. Modeling your business logic (10/4)

4. Database integration (17/4)

5. Testing web app with python (8/5)

Πρόκειται για ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ανοιχτό προς όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη γλώσσα προγραμματισμού Python. Εισηγητής είναι ο κ. Σπύρος Οικονομάκης με εμπειρία πολλών ετών στον προγραμματισμό και τη δημιουργία εφαρμογών.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν σε αρκετά καλό επίπεδο τον χειρισμό Η/Υ και να έχουν εμπειρία σε μία γλώσσα προγραμματισμού. Για την καλύτερη διεξαγωγή του εργαστηρίου, όσοι συμμετέχοντες διαθέτουν φορητό υπολογιστή μπορούν να τον φέρουν μαζί τους. Για την ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτείται η παρακολούθηση και των πέντε εργαστηρίων.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων, μπορούν να συμμετάσχουν το ανώτερο είκοσι άτομα.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Φόρμα εγγραφής: https://goo.gl/forms/pGWZINaBoYJvaNO32

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης, καθώς και στις διευθύνσεις www.nikiforos.edu.gr και www.facebook.com/dkbspartis.