Δωρεάν πρόγραμμα λογοθεραπείας στο ΚΥ Αρεόπολης

paidia

paidia

Η διεπιστημονική ομάδα «Θεραπεία = Ελπίδα», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και τον δήμο Ανατολικής Μάνης, εγκαινιάζουν το τετραετές πρόγραμμα «Ανίχνευση και αποκατάσταση δυσκολιών στον προφορικό και γραπτό λόγο» για παιδιά από 2 έως 15 ετών. Αυτό περιλαμβάνει:

Δωρεάν αξιολογήσεις από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε περίπτωση που οι γονείς ή ο/η δάσκαλος/α του παιδιού εντοπίζουν κάποιες δυσκολίες στο λόγο του, στις επιδόσεις του στο σχολείο ή στη συμπεριφορά του.

Παραπομπή άμεσα σε δημόσιο νοσοκομείο, εάν χρειάζεται, για έκδοση παραπεμπτικού σημειώματος το οποίο θα δικαιολογεί τις θεραπείες του παιδιού από το ασφαλιστικό ταμείο των γονέων.

Υλοποίηση των θεραπειών στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, με προκαθορισμένα ραντεβού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τύποι θεραπειών: λογοθεραπεία, ειδικό μαθησιακό πρόγραμμα, ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα, συμβουλευτική γονέων, ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων.

Θα προηγηθούν ομιλίες της επιστημονικής υπεύθυνης της «Θεραπεία = Ελπίδα» κ. Ειρήνης Κιάμου, παθολόγου λόγου και ομιλίας και συνεργάτιδας της Πανεπιστημιακής Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων «Παν.& Αγλ. Κυριακού». Απευθύνονται σε όλους και αφορούν σε θέματα που σχετίζονται με πιθανές δυσκολίες των παιδιών, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν δωρεάν από τη «Θεραπεία = Ελπίδα». Κατά τη διάρκεια των ομιλιών θα γίνονται δεκτά αιτήματα για αξιολογήσεις παιδιών.

Για ραντεβού και αξιολόγηση άμεσα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης στο 27330 51242. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.therapeia-elpida.gr και στο 210 9956090.