Δωρεάν σεμινάρια για τουριστικούς επαγγελματίες στο Δήμο Μονεμβασίας

Η επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου Μονεμβασίας προσκαλεί όλους σε ανοικτή συνάντηση εργασίας το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 16.30′ στην αίθουσα εκδηλώσεων των Παπαδιανίκων, με θέμα «Πρόγραμμα τουριστικής προβολής (marketing plan) του δήμου για την περίοδο 2016-2019». Η παρουσίαση θα γίνει από τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, σύμβουλο τουριστικού μάρκετινγκ, επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εξάλλου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η επιτροπή διοργανώνει δύο δωρεάν σεμινάρια για τουριστικούς επαγγελματίες.

Σεμινάριο για την ποιοτική αναβάθμιση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Ώρα έναρξης: 10.00′ πμ
Τόπος: Αίθουσα εκδηλώσεων ΤΚ Παπαδιανίκων
Εισηγητής: Δρ Δημήτρης Κούτουλας
Ποιους αφορά: Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων άλλης μορφής, επαγγελματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όσους ασχολούνται με την ανέγερση και ανακαίνιση ξενοδοχείων, όλους όσους ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Τι θα καλύψει: Σύγχρονες αντιλήψεις γύρω από την ποιότητα ξενοδοχειακών υπηρεσιών διεθνώς. Συχνά λάθη και συνηθισμένες αδυναμίες των ξενοδοχείων και καταλυμάτων και τρόποι αντιμετώπισής τους. Συνήθεις αστοχίες κατά την ανακαίνιση ξενοδοχείων και τρόποι αποφυγής τους. Πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, καθώς και για την αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας των ξενοδοχείων.

Σεμινάριο για τις τεχνικές μάρκετινγκ ξενοδοχείων και λοιπών επιχειρήσεων τουρισμού

Ώρα έναρξης: 17.00′
Τόπος: Αίθουσα εκδηλώσεων Παπαδιανίκων
Εισηγητής: Δρ Δημήτρης Κούτουλας
Ποιους αφορά: Ιδιοκτήτες, διευθυντικά στελέχη και στελέχη μάρκετινγκ ή πωλήσεων που εργάζονται σε ξενοδοχεία ή τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής, όλους όσους ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Τι θα καλύψει: Σχεδιασμός μάρκετινγκ για μια τουριστική επιχείρηση. Δημόσιες σχέσεις και ενέργειες δημοσιότητας. Ζητήματα διαδικτυακής προβολής. Παραγωγή content.