Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

epimelitirio logo

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 83η ΔΕΘ, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Η 83η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετάσχουν ως τιμώμενη χώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπροσθέτως τα Επιμελητήρια θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μια σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία στα μέλη τους.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει το μέλη του ότι προτίθεται να καλύψει το 100% του κόστους ενοικίασης των τετραγωνικών που μας αναλογούν, όπως και όλου του πάγιου εξοπλισμού και του εξοπλισμού που θα επιλέξουν οι επιχειρήσεις-μέλη του. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής (θα τη βρουν εδώ) και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 14.00′ μέσω fax: 27330 22008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr. Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2018.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27330 22279 και 27330 29006 (εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη).