Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

epimelitirio logoΗ Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η ΔΕΘ έχει καταξιωθεί ως έκθεση αλλά ειδικά η φετινή έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω της συμμετοχής της China Development Bank (CDB), που με αφορμή τη συμμετοχή της Κίνας στη διοργάνωση ως τιμώμενης χώρας θα παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιό της και θα διερευνήσει τις προοπτικές χρηματοδότησης έργων στην Ελλάδα. Επιπλέον, η έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά και από ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στα Επιμελητήρια με εκδηλώσεις και γεγονότα για το ρόλο και το έργο τους, καθώς επίσης και με ημέρα γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών.

Το κόστος του εδάφους (2880 τμ καθαρό) θα καλύψει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος. Επιπλέον το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει το κόστος δομής (τύπου 2) των περιπτέρων αλλά και όλου του εξοπλισμού για τα μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής (βρείτε την εδώ) και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 14.00′ μέσω fax (27330 22008) ή e-mail gytheioc@otenet.gr. Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ή/και αναλογική μείωση των αιτούμενων τετραγωνικών των αιτούντων. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το 2017.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27330 22279 και 27330 29006 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη.