Η κοινωνική σύμπραξη περιφερειακής ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (δικαιούχο) την Περιφέρεια Πελοποννήσου/ΠΕ Λακωνίας, ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), από τη Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν διανομές προϊόντων ξηράς τροφής, ειδών βασικής υλικής συνδρομής καθώς και σχολικά είδη. τα οποία θα διανεμηθούν, μέσω των δήμων, σε 1307 δικαιούχους(οικογένειες) του Προγράμματος στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει με κατ’οίκον διανομή για την πόλη της Σπάρτης και στα ορισμένα σημεία διανομής για τους υπόλοιπους δήμους. Καλούνται επομένως οι δικαιούχοι να είναι κατά τις ημέρες 19 έως και 23 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες που θα τους σταλεί ειδοποίηση με sms στο χώρο κατοικίας τους ή στα αντίστοιχα σημεία διανομής ώστε να παραλάβουν τα προϊόντα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω κορωνοϊού.

φωτό αρχείου