Δύο στα δύο για το 2ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

2ο Lykeio Spartis

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα βόλλεϋ αγοριών του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης κατέκτησε τον τίτλο στους σχολικούς αγώνες λυκείων της Λακωνίας. Στον τελικό νίκησε εύκολα με 2-0 σετ το 3ο ΓΕΛ και προκρίθηκε στην πανελλήνια φάση, όπου αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια ομάδα του νομού Αρκαδίας. Όπως αναμενόταν, και αυτός ο αγώνας είχε τυπικό χαρακτήρα, αφού η έμπειρη ομάδα του 2ου ΓΕΛ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αρκαδική ομάδα (0-2 σετ). Πλέον, επόμενος αντίπαλος είναι ο πρωταθλητής του νομού Μεσσηνίας. Ο αγώνας έχει οριστεί την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 11.30΄ στην Καλαμάτα.

Ίδια πορεία με τα αγόρια του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης ακολουθούν και τα κορίτσια του σχολείου, τα οποία, αφού νίκησαν στον τελικό της Λακωνίας το ΓΕΛ Σκάλας με 2-0 σετ, έπαιξαν αντίπαλες με την πρωταθλήτρια ομάδα της Αρκαδίας. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο για την ομάδα της Σπάρτης, η οποία νίκησε εύκολα με 2-0 σετ. Έτσι, ακολουθώντας τα αγόρια θα αγωνιστούν και αυτές την Τρίτη 11 Μαρτίου με την πρωταθλήτρια ομάδα της Μεσσηνίας.

Ομάδα αγοριών (Ρηγάκος): Καραγιαννάκος Β., Ρηγάκος Γ., Ρετσινάς Γ., Μπάσος Χ., Μουστάκης Β., Αλατσάς Κ., Σβολόπουλος Κ.(λ) , Παπαδόγιαννης Σ.

Ομάδα κοριτσιών (Ρηγάκος): Χριστάκου Α., Πιερράκου Π., Βεκράκου Φ., Στούμπου Α., Νικολακάκου Ε., Μουζάκη Δ., Τσατουμά Γ., Κουβελιώτη Ε., Λαδά Α., Κουτσουμάνη Σ., Μοσχοβάκου Δ.