Με αφορμή τη μεταστέγαση του αστυνομικού τμήματος Βοιών, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί τελετή αγιασμού στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του στη Νεάπολη. Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, παρουσία του γενικού γραμματέα Συντονισμού του υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτου Φιλιππάκου και του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου υποστρατήγου Δημητρίου Τριγώνη.

Το αστυνομικό τμήμα Βοιών στεγάζεται πλέον σε έναν καινούργιο χώρο, ο οποίος διασφαλίζει τόσο τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό όσο και τις προϋποθέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι νέες εγκαταστάσεις αποτελούνται στο σύνολό τους από ισόγειο τμήμα συνολικής επιφάνειας 140 τμ περίπου και υπόγειο 100 τμ περίπου, ενώ σε αυτές περιλαμβάνονται και τέσσερις στεγασμένοι χώροι στάθμευσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η ασκούσα καθήκοντα δημάρχου Ελαφονήσου κ. Ευσταθία Λιάρου, ο διευθυντής αστυνομίας Λακωνίας ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, διευθυντές σχολικών μονάδων και κάτοικοι της περιοχής.