Άνοιξε χθες τις πύλες της η έκθεση “Πελοπόννησος Expo”. Σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο στη ΒΙΠΕ Τρίπολης οι 260 εκθέτες απ’ όλη την Πελοπόννησο παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό και τους επιχειρηματίες.

Η έκθεση διοργανώθηκε από όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και την οικεία Περιφέρεια, με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Enterprise Greece. Την εναρκτήρια ομιλία των εγκαινίων έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος, Λακωνίας κ. Βασιλική Δερτιλή και Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Μανιάτης. Όλοι τους δήλωσαν την κοινή τους πρόθεση και δέσμευση για τη συνέχιση της “Πελοπόννησος Expo”, την καθιέρωσή της ως εκθεσιακού θεσμού και την ανάδειξή της σε κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός.

peloponnisos-expo-proedroi

Στον σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Δερτιλή χαιρέτισε εκ μέρους του νομού την έκθεση, δηλώνοντας πως “με λίγα λόγια και πολλή ψυχή τη στηρίζουμε με τη δουλειά μας, τους πόρους μας, τη συμμετοχή των επιχειρήσεών μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία και να εξελιχθεί σε κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, όπου επιχειρήσεις και καταναλωτές απ’ όλη τη χώρα και τον κόσμο θα δίνουν τη δυναμική παρουσία τους. Το Επιμελητήριο Λακωνίας από κοινού με όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου θα συνεχίσει τις προσπάθειες ανάδειξής της και την ένταξή της στον κατάλογο των σημαντικών επιχειρηματικών εκθέσεων”.

peloponnisos-expo-epimelitirio-lakonias

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο εκπρόσωπος της Alpha Expo κ. Άγγελος Καραμπίκας, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κ. Βλάσης εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων τη σπουδαιότητα αυτής της κοινής προσπάθειας των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, ευχήθηκε την επιτυχία και εδραίωση της “Πελοπόννησος Expo” και διαβεβαίωσε για τη στήριξη του υπουργείου Οικονομίας προς αυτή την κατεύθυνση.