Εγκαινιάστηκε ο δρόμος Πελετά – Κρεμαστή

“Το οδικό μας δίκτυο στον πυρήνα του Πάρνωνα βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση και βήμα-βήμα εκπληρώνουμε το στόχο μας και τη δέσμευσή μας προς τους πολίτες να ενωθεί όλος ο Πάρνωνας, όλα τα χωριά του, είτε βρίσκονται στη Λακωνία είτε στην Αρκαδία” τόνισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή εγκαινίων του δρόμου Πελετά – Κρεμαστή, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας, όπως σημείωσε ο κ. Τατούλης, στόχος είναι να βελτιωθεί ο τρόπος διασύνδεσης εσωτερικά του Πάρνωνα και ταυτόχρονα να προβληθεί ο περιπατητικός τουρισμός.

“Το σημερινό αποτέλεσμα είναι προϊόν ευρύτερης συνεργασίας με τις δημοτικές αρχές Νότιας Κυνουρίας και Ευρώτα, αλλά και όλους τους φορείς και πολίτες των περιοχών αυτών” πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος σημείωσε ότι “αυτός ο δρόμος είναι ζωτικής σημασίας, τόσο για τους κατοίκους της Λακωνίας όσο και της Αρκαδίας. Θα βοηθήσει επίσης στην πολιτική προστασία μιας πανέμορφης περιοχής. Ευελπιστώ στο μέλλον να εγκαινιάσουμε και άλλους τέτοιους δρόμους που θα συνδέσουν πολλά χωριά του Πάρνωνα και της Λακωνίας, του Ζάρακα και της Κυνουρίας”.