Εγκαινιάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων

Kleisto gimnastirio Molaon

egkainia (8)

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Μολάων, από τον δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη. Ενός χώρου, ο οποίος έρχεται να αναβαθμίσει και να προαγάγει τον αθλητισμό, με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται.

Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης και αρχιερατικός επίτροπος Μολάων π. Γεράσιμος Πετρολέκας, συνεπικουρούμενος από τον αιδεσιμώτατο π. Στυλιανό Κότσαλη.

Πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ήταν η κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου. Ο δήμος Μονεμβασίας από την πρώτη στιγμή έσκυψε στις απαιτήσεις του τόπου και με συλλογική και προσεκτική εργασία ολοκλήρωσε τη μελέτη, ενέταξε το έργο (προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ) στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ και υλοποίησε την κατασκευή του σε χρόνο «ρεκόρ».

Είναι σημαντικό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η κοινωνία απολαμβάνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο χωρητικότητας 300 θέσεων, με πολλαπλά και ποικίλα οφέλη τόσο για την ανάπτυξη του τόπου όσο και του αθλητισμού.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Μονεμβασίας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, πρόεδροι αθλητικών σωματείων, εκπρόσωποι της αστυνομικής και πυροσβεστικής αρχής και πλήθος κόσμου.

πηγή: www.monemvasianews.gr

φωτο: Μιχάλης Καρούνης

egkainiaegkainia (1)egkainia (2)egkainia (3)egkainia (4)egkainia (5)egkainia (6)egkainia (7)egkainia (9)egkainia (10)egkainia (11)