Εγκατάσταση εργολάβου στα έργα Νιάτα-Στενό και Κουπιά-Μολάοι

egkatastasi

egkatastasi

Παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντίας Τζανετέα πραγματοποιήθηκε χθες η εγκατάσταση του εργολάβου στα έργα Νιάτα-Στενό και Κουπιά-Μολάοι, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 350.000 ευρώ. Τα δύο αυτά σημαντικά έργα που προγραμμάτισε και εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα δώσουν τη δυνατότητα της απευθείας σύνδεσης των οικισμών Νιάτων και Κουπιών με τους Μολάους. Η εγκατάσταση έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Μονεμβασίας κ. Κ. Μαυρομιχάλη, του δημοτικού συμβούλου κ. Ι. Κολλιάκου, καθώς και κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΕ.

Η κ. Τζανετέα επεσήμανε ότι οι οδικές αυτές παρεμβάσεις θα συντομεύσουν κατά πολύ την πρόσβαση των κατοίκων των δύο χωριών στο αστικό κέντρο της περιοχής τους, δηλαδή στους Μολάους. Επιπλέον τόνισε την καλή συνεργασία με τους δήμους Μονεμβασίας και Ευρώτα, που συμβάλλουν σ΄αυτή την προσπάθεια, η οποία όπως είπε “θα έχει συνέχεια και με άλλα έργα και στοχευμένες παρεμβάσεις ουσίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη”.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στα γραφεία του δήμου Μονεμβασίας και συνεργασία με τον δήμαρχο κ. Τρειχίλη για διάφορα θέματα που αφορούν στην περιοχή του δήμου και γίνονται με την αρωγή της Περιφέρειας.