Θερμές ευχαριστίες και ξεχωριστούς επαίνους απευθύνει ο επανεκλεγείς δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης προς τους εργαζομένους του δήμου, “γιατί υπερέβαλαν εαυτούς, πέραν κάθε δημοσιοϋπαλληλικού καθήκοντος και ωραρίου, προκειμένου να παρουσιάσουν και να μεταδώσουν το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου έγκαιρα και έγκυρα στους συνδημότες μας και τους πολίτες της Λακωνίας”.
Ο δήμαρχος συμπληρώνει πως θεωρεί την ιστοσελίδα του δήμου, που φιλοξένησε το αποτέλεσμα της εργασίας τους, πρότυπο και σημείο αναφοράς, δίνοντας ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στις απαξιωτικές αιτιάσεις για τους εργαζόμενους στη δημόσια διοίκηση.
Όπως επίσης σημειώνει, “ο δήμος Μονεμβασίας είναι ο μοναδικός δήμος στη Λακωνία, ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει κατά το μεγαλύτερο μέρος τις διαδικασίες, έχει δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν στο αποτέλεσμα των εκλογών, κυρίως στη σταυροδοσία συνδυασμών και υποψηφίων”.
Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τριχείλης εκφράζει ευχαριστίες, για τη θερμή τους στήριξη στο όλο εγχείρημα, και προς τους εργαζόμενους που απασχολούνται στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας με πεντάμηνη σύμβαση, η βοήθεια των οποίων ήταν καθοριστική.