Εθνική βόλλεϋ γυναικών: Προετοιμάζεται για τρία φιλικά με Ρουμανία

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της εθνικής ομάδας πετοσφαίρισης γυναικών, υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Γεώργιου Ρούσση. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κυρίως πρωινές και απογευματινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη, αλλά και σε εκείνο των Μολάων.

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου οι βολλεϋμπολίστριες έτυχαν ένθερμης υποδοχής στην κεντρική πλατεία του Βλαχιώτη, όπου βρέθηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για την απονομή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στον Αστέρα. Στη συνέχεια η δημοτική κοινότητα παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της εθνικής ομάδας, όπου παρευρέθησαν ο πρόεδρος της ΔΚ Βλαχιώτη κ. Ιωάννης Μαρτσούκος, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και ο πρώην δήμαρχος Έλους και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μπόλλας.

Η εθνική μας ομάδα, η οποία προετοιμάζεται για τους προκριματικούς αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος πετοσφαίρισης γυναικών, την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει σε τρία φιλικά παιχνίδια την αντίστοιχη της Ρουμανίας.

Από την πλευρά του ο δήμος Ευρώτα ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που συμμετέχουν και συνδράμουν με όλους τους τρόπους στη διαμονή και διατροφή του εθνικού μας συγκροτήματος.