Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την έκθεση “Μυθική Πελοπόννησος” στην Κλαυθμώνος

paradosiaka proionta

 

paradosiaka proionta

Από τις 26 έως και τις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος η έκθεση παραδοσιακών προϊόντων – τουρισμού και πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος», που συνδιοργανώνεται από την οικεία Περιφέρεια σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και ανάδοχο την εταιρεία Alfa Expo.

Στην έκθεση, που προσελκύει πλήθος κόσμου, αθηναίους και μη, συμμετέχουν κάθε χρόνο σχεδόν εξήντα εκθέτες από όλη την Πελοπόννησο, παρουσιάζοντας και προωθώντας τα παραδοσιακά προϊόντα τους, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της περιοχής τους. Το κόστος του περιπτέρου για τον κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 600 ευρώ.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικοχορευτικά δρώμενα, ενώ η διοργάνωση διαφημίζεται από μεγάλη μερίδα του τύπου καθώς και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας με live μεταδόσεις.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Επιμελητήρια στηρίζουν την έκθεση «Μυθική Πελοπόννησος» στα θέματα της διοργάνωσης και των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το κόστος της έκθεσης είναι προς διαπραγμάτευση με το δήμο Αθηναίων και την ανάδοχο εταιρεία, και σε περίπτωση αλλαγής θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας παρακαλεί για την καταρχήν ένδειξη ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Περισσότερες πληροφορίες και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε εδώ.