Εκδήλωση στη Σκάλα για τα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

40ο festival KNE

40ο festival KNE

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια εκδηλώσεων σχετικών με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, συζητήσεις, εκδηλώσεις και με τη συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας. Με κεντρικό σύνθημα “Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Νίκου Μπελογιάννη) Συνεχίζουμε!”, το Φεστιβάλ ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση, την Τετάρτη 23 Ιουλίου με ώρα έναρξης τις 8.30′ μμ, στην περιοχή Κήπος στη Σκάλα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μαθητικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου, ομιλία από τον γραμματέα της τομεακής επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Μαστρογιαννόπουλο και μουσικό πρόγραμμα από τοπικό νεανικό συγκρότημα. Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Εξάλλου, η κεντρική εκδήλωση για το νομό μας θα λάβει χώρα στις 23 Αυγούστου, στο πάρκο Ευαγγελιστρίας της Σπάρτης, με συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και της Ρίτας Αντωνοπούλου.

Το όλο πρόγραμμα του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.