Εκδήλωση στο παράρτημα Σπάρτης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού

Στα γραφεία του παραρτήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου που εορτάζεται στις 8 Μαΐου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του παραρτήματος Σπάρτης του ΕΕΣ κ. Δημοσθένης Ματάλας, αφού ευχαρίστησε τις εθελόντριες και τους εθελοντές του ΕΕΣ, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που επιτελούν οι ερυθροσταυρίτες και ερυθροσταυρίτισσες και πόσο επίκαιρη και αναγκαία καθίσταται στις ημέρες μας η δράση τους. Ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες του πρόεδρου στον δήμαρχο Σπαρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη, καθώς και προς την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Σπάρτης κ. Παναγιώτας Ανδρακάκου, για την άμεση ευρεση λύσης στο πρόβλημα της στέγασης του παραρτήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Erythros Stavros - Parartima Spartis (1)

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η νοσηλεύτρια κ. Βούλα Χατζή η οποία αναφέρθηκε στην ιστορία και τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ελληνικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του παραρτήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπενθυμίσουν την τεράστια σημασία της εθελοντικής προσφοράς ειδικά στις ημέρες αυτές που η δυστυχία και η φτώχεια χτυπάνε την πόρτα όλο και πιο πολλών συνανθρώπων μας και καλούν όλους να συμβάλλουν στην ανακούφιση ανθρώπων που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το παράρτημα Σπάρτης είναι 27310 21649.