Εκδήλωση… τερπνή κι ωφέλιμη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Kokkina Xalia

Να σχηματίσουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς μάς προτρέπουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίων-Λυκείων Σπάρτης και η εθελοντική ομάδα σπουδαστών του Πανεπιστημίου, που διοργανώνουν φιλανθρωπική μουσική βραδιά στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Σπάρτης.

Σκοπός της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 15/12, είναι η ευαισθητοποίηση των γονέων, μαθητών και σπουδαστών, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε την περίοδο των εορτών να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας που έχουν άμεση ανάγκη από είδη τροφίμων και ένδυσης.

Το καλλιτεχνικό μέρος θα αναλάβουν το γνωστό μουσικό συγκρότημα “Κόκκινα χαλιά”, το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης και το συγκρότημα του ωδείου “Μελοποιία”. Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και προσκλήσεις θα διατίθενται στα καφέ Ministry, Event, Eναλλάξ, Karma και Antique.

Όσοι συμμετάσχουν παρακαλούνται από τους διοργανωτές να φορούν αθλητικά υποδήματα, προκειμένου να αποφευχθούν φθορές στο παρκέ του γυμναστηρίου.

Τα έξοδα της εκδήλωσης είναι προσφορά εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης μας, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού και του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Λέσχης Αυτοκινήτου και της Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας.