Εκλογές για τους Φίλους της Δημόσιας Βιβλιοθήκης

Ο Σύλλογος Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης καλεί όλα τα μέλη του στην τακτική ετήσια γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30΄ στον χώρο του αναγνωστηρίου της βιβλιοθήκης (Λυκούργου 135, 2ος όροφος).

Θα γίνει έκθεση πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός με ανάγνωση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής και συζήτηση για προτεινόμενες δράσεις.

Στη συνέχεια θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής για την ερχόμενη διετία.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ ή την ΕΕ μπορούν να το δηλώσουν με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση friendsofspartilibrary@gmail.com, μέχρι τη Δευτέρα και ώρα 12 το μεσημέρι ή αυτοπροσώπως, κατά την έναρξη της γενικής συνέλευσης.

Λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας, αποφασίστηκε από το απερχόμενο ΔΣ να θεωρούνται εντάξει οικονομικά τα μέλη με την καταβολή της συνδρομής του τρέχοντος έτους (10 ευρώ) και να μπορούν, στη συνέχεια, να ψηφίσουν ή και να θέσουν υποψηφιότητα.