Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία στο Σαϊνοπούλειο!

Vitali - Glykeria

Vitali - Glykeria

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνουν τις φωνές τους, για να προσφέρουν στο κοινό μια μεγάλη λαϊκή συναυλία στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο εμβληματικά τραγούδια από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Β. Τσιτσάνης, Σ. Κουγιουμτζής, Σ. Ξαρχάκος, Δ. Σαββόπουλος, κ.ά.). και τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ. Μάλαμας, Μ. Πασχαλίδης, Θ. Παπακωνσταντίνου κ.ά).

Μαζί τους οι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές Μυρτώ Ναούμ και Βασίλης Προδρόμου και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με τη μουσική επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

Η έναρξη της συναυλίας είναι προγραμματισμένη για τις 9.30΄ μμ. Η τιμή εισόδου είναι μειωμένη σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό του φεστιβάλ και διαμορφώνεται σε 10 ευρώ για όλους.

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα διαθέσει λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού προς και από το θέατρο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30΄ μμ από τα γραφεία της οδού Κων/νου Παλαιολόγου 86.

Τηλέφωνα για πληροφορίες 27310 82470, 27310 82395.