Ελαφόνησος: Διακρίσεις μαθητών στη λογοτεχνία

poiisi

poiisi

Ο μαθητής της γ΄ γυμνασίου (2013-2014) Παναγιώτης Ρουμάνης έλαβε το πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο μαθητικό ποιητικό διαγωνισμό «Άθλον Ποιήσεως – Γιάννης και Λένα Στρέφη – Κουτσοχέρα», που διοργανώνεται από το δήμο της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων, διανύει την 20ή χρονιά του, εγκρίνεται από το υπουργείο Παιδείας και αθλοθετείται από το Διεθνές Ίδρυμα Γιάννη και Λένας Στρέφη – Κουτσοχέρα. Η βράβευση του ποιήματος με τίτλο «Ύμνος στη θυσία για τον Άνθρωπο» έλαβε χώρα την 12η Δεκεμβρίου στη Μαθητική Εστία των Καλαβρύτων.

Επίσης, η μαθήτρια της α΄ γυμνασίου (2013-2014) Νεφέλη Σταθάκη βραβεύθηκε στον 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος, ο οποίος διανύει επιτυχώς τη δέκατη τέταρτη χρονιά του, εγκρίνεται από το υπουργείο Παιδείας και αθλοθετείται από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη. Το διήγημα με τίτλο «Μια αληθινή φιλία» έλαβε το τρίτο βραβείο και η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Ο δήμος Ελαφονήσου συνεχάρη ολόψυχα τα παιδιά για τις διακρίσεις τους και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς του νησιού για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και την εκπαιδευτική τους δράση.