Εμπορική συνάντηση των Επιμελητηρίων Λακωνίας και Φλώρινας: Δηλώσεις συμμετοχής

Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με το αντίστοιχο της Φλώρινας και στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που υπεγράφη πέρυσι μεταξύ τους, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή από τη Φλώρινα στη Λακωνία στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Επιχειρηματίες-μέλη του μακεδονικού Επιμελητηρίου θα επισκεφτούν το νομό μας με σκοπό να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις του, αλλά και να παρουσιάσουν τα δικά τους προϊόντα.

Η αποστολή αποτελείται από επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για ελαιόλαδο, ελιές και εσπεριδοειδή και από άλλες που παράγουν και θέλουν να προωθήσουν γλυκά κουταλιού, κρασιά, τσίπουρο, μεταποίηση πιπεριάς, ζυμαρικά, φρούτα, φασόλια και αναψυκτικά.

Για την παρουσίαση των προϊόντων και τη γνωριμία των επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της αποστολής με λακωνικές επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μας το Σάββατο 16/9 και ώρα 18.00′.

Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συνάντηση και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους ή να γνωρίσουν τα προϊόντα της αποστολής να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00′ στο e-mail: gytheioc@otenet.gr ή στο φαξ 27330 22008.