Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: Στήριξη σε υποψηφίους από τον εμπορικό κόσμο

Emporikos Sylloggos Spartis

Emporikos Sylloggos Spartis

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους επιχειρηματίες να στηρίξουν υποψηφίους του κλάδου τόσο στις αυτοδιοκητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές:

“Αγαπητοί συνάδελφοι, σε λίγες μέρες διεξάγεται μία από τις πλέον σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις στην ιστορία της χώρας. Καλούμαστε να εκλέξουμε εκπροσώπους για τους δήμους, τις περιφέρειες και την ευρωβουλή.

Όλοι οι έλληνες βρεθήκαμε στον κυκεώνα της οικονομικής ύφεσης, ιδίως όμως εμείς οι έμποροι-επιχειρηματίες πληγήκαμε ανεπανόρθωτα. Μέσα από τις δυσκολίες συνειδητοποιήσαμε όμως κάτι πολύ σημαντικό: Ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος και να έχει ισχυρή εκπροσώπηση σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Για να μπορέσει ο εμπορικός κόσμος να σταθεί και πάλι στα πόδια του, ας επιλέξουμε εμείς και οι οικογένειές μας τους συναδέλφους μας που έχουν θέσει υποψηφιότητα τόσο σε δημοτικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Είναι οι μόνοι που γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά. Είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίλυση των ζητημάτων του εμπορικού κόσμου.

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί πλέον διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών που επηρεάζουν τη ζωή μας άμεσα. Η εκπροσώπηση στην ευρωβουλή από άτομα του επιχειρηματικού κόσμου κρίνεται επιβεβλημένη.

Η νέα διαδικασία της σταυροδοσίας στα ευρωψηφοδέλτια μάς δίνει τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους ανθρώπους του κλάδου μας που έχουν δεσμευτεί να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των ελλήνων μικρομεσαίων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο”.