Ενημερωτική εκδήλωση για τη Βιολογική Γεωργία το Σάββατο στο Διοικητήριο

viologikes kalliergeies

Η Ένωση Βιοκαλλιεργητών του νομού μας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Αντιπεριφέρεια Λακωνίας διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης για το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 «Μέτρο 11 Βιολογική Γεωργία». Εισηγητής θα είναι ο γεωπόνος δρ Δημήτρης Μητρόπουλος από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Πελοποννήσου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 18.00′ στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών του διοικητηρίου (2ο χλμ ΕΟ Σπάρτης – Γυθείου).

Οι βιοκαλλιεργητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικά οι λάκωνες καλούνται να παρευρεθούν, διότι η ενημέρωσή τους κρίνεται απαραίτητη λόγω των μεγάλων αλλαγών που θα υπάρξουν στην υλοποίηση του νέου προγράμματος.

Στην ημερίδα έχουν επίσης κληθεί εκπρόσωποι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, των ΔΑΟΚ Αργολίδας – Κορινθίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας, του Συλλόγου Γεωπόνων Μελετητών Λακωνίας – Αργολίδας – Κορινθίας – Μεσσηνίας και των πιστοποιητικών οργανισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας κ. Δημήτρη Καραμπάση στο τηλέφωνο 6936363268 και στο e-mail: enosibiolak@gmail.com.