Ενθουσιασμός για την 1η Γιορτή Χάντμπολ

 giorti handball

Με μια γιορτή που συνδυάστηκε με μικρούς αγώνες χάντμπολ (χειροσφαίρισης) κοριτσιών και αγοριών έγινε η πρώτη γνωριμία των παιδιών του δήμου Μονεμβασίας με το εν λόγω ολυμπιακό άθλημα, την Κυριακή 26 Απριλίου.

Το νεόδμητο κλειστό γυμναστήριο γυμνασίου Μολάων αποτέλεσε το χώρο φιλοξενίας της δραστηριότητας, δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να παίξουν και να εκτιμήσουν το χάντμπολ σε πραγματικές συνθήκες.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Κώστας Κότσιρας, π. πρωταθλητής και περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδος. Στο άριστο αποτέλεσμα συνέβαλαν οι κ.κ. Δημήτρης Σκάρλος, βοηθός ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννης Μαχαίρας, προπονητής από το Βλαχιώτη, και Πάνος Κοντάκος, προπονητής του Μολαϊκού.

giorti handball (1)

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και παιδείας δήμου Μονεμβασίας κ. Γιάννης Κολλιάκος, ευχαριστώντας τους διοργανωτές α/θμια σχολική επιτροπή και Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Παπαδιανίκων – Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία».

Την 1η Γιορτή Χάντμπολ τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων. Την ιατρική κάλυψη της δραστηριότητας ανέλαβε ο ιατρός της νοσηλευτικής μονάδας Μολάων κ. Κώστας Τριανταφυλλίδης. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν οι χυμοί “Λακωνία”.

giorti handball (2)

Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους και έφυγαν με τα καλύτερα συναισθήματα και εικόνες. Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν οι περαιτέρω ενέργειες ανάδειξης αυτού του καινούργιου για το δήμο Μονεμβασίας αθλήματος.

Δείτε το video: