Ενισχύεται η συνεργασία Πανεπιστημίου – Περιφέρειας

Tzanetea - Georgiadis

Tzanetea - Georgiadis

Τις ευχαριστίες του για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρεται στο πανεπιστήμιο εξέφρασε προς την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα ο αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων & Πολιτισμού και καθηγητής του τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τη χορήγηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου -κατόπιν εισηγήσεως της κ. αντιπεριφερειάρχου- δύο υποτροφιών ύψους 7000 ευρώ ανα φοιτητή, για την παρακολούθηση του διεθνούς προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Ολυμπιακές σπουδές, Ολυμπιακή παιδεία, Οργάνωση & διαχείριση ολυμπιακών εκδηλώσεων», που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του τμήματος στη Σπάρτη.

Με την επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη δόθηκε η ευκαιρία να αναζητηθούν τρόποι για την ανάπτυξη μόνιμων θεσμοθετημένων διαύλων συνεργασίας και η ανάληψη δράσεων από κοινού, μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας και των τμημάτων του πανεπιστημίου που εδρεύουν στη Σπάρτη, με στόχο την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της ΠΕ Λακωνίας και κατ΄ επέκταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.