Εντυπωσίασαν οι αθλητές του Παλαιστικού Σπάρτης στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα

Με τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον της πάλης στη Λακωνία γύρισε ο Παλαιστικός Σπάρτης από το πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω. Οι μικροί αθλητές του σπαρτιατικού συλλόγου πάλεψαν και έδωσαν σημαντικές μάχες μέσα στα ταπί, κερδίζοντας μετάλλια και εντυπώσεις.

Η ομάδα της Σπάρτης μετά από αρκετά χρόνια κατέβασε ένα συμπαγές ολοκληρωμένο σύνολο, που ξεχώρισε ανάμεσα σε μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους. Γι’ αυτό και ο Παλαιστικός δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Πάλης αλλά και από μεγάλους προπονητές του αθλήματος που είδαν από κοντά την προσπάθεια των αθλητών και ενθουσιάστηκαν από το αγωνιστικό και ηθικό τους επίπεδο.

Το τετραμελές προπονητικό τιμ και τα μέλη του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές που έκαναν με τις επιδόσεις τους περήφανη τη Σπάρτη και τη Λακωνία. Η ομάδα που επιλέχθηκε για τους αγώνες ήταν:

Αγόρια

Λάμπρος Γκιγνουρης, Μάριος Γομμάτος, Μίμης Γομμάτος, Μάριος Λάμπρου, Έκτορας Ουρίτου, Άρης Ουρίτου, Θέμης Σκρεπέτης, Έρης Χαβαλιά, Χάρης Χρυσικάκης

Κορίτσια

 Αναστασία Αναγνωσταρά, Βάσια Κουκούτση, Ευγενία Λάμπρου, Δήμητρα Μπαρέλου, Κατερίνα Φιλιπποπούλου.