Εντυπωσίασαν οι Καρυές στην έκθεση “Greek Tourism Expo”

Karyes ekthesi Greek Tourism Expo

Karyes ekthesi Greek Tourism Expo

Οι Καρυές συμμετείχαν συλλογικά και ομαδικά στη διεθνή έκθεση τουρισμού που διοργάνωσε η LeaderExpo στο Metropolitan Expo της Αθήνας στις 5-7 Δεκεμβρίου.

Στόχος της δυναμικής παρουσίασης του χωριού δεν ήταν μόνο η προβολή και η προώθησή του στην τοπική και διεθνή αγορά, αλλά και η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις πολυποίκιλες δραστηριότητές του ως προς την εξέλιξη και τη διατήρηση της ιστορίας, της παράδοσης και το κάλλος του τόπου.

Εντυπωσιακό ήταν το περίπτερο, όπου τα τοπικά προϊόντα συνδέθηκαν αρμονικά με τα εκθέματα και εναρμονίστηκαν πλήρως με τη φυσική παραγωγή του Πάρνωνα, τα αξιοθέατα του χωριού και τις Καρυάτιδες.

Το αποτέλεσμα υπήρξε πολύ θετικό και ελπιδοφόρο. Μάρτυράς του, το βιβλίο εντυπώσεων των επισκεπτών και οι πολλαπλές συναντήσεις με τους εμπορικούς και τουριστικούς διεθνείς αντιπροσώπους. Η αντιπροσωπεία των Καρυών δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή την ομόψυχη πρωτοβουλία, η οποία αποτέλεσε κοινή ανδιοτελή συνεύρεση και παρουσίαση, χωρίς τη βοήθεια και συμπαράσταση χορηγών και δημοσίων φορέων.

Karyes ekthesi Greek Tourism Expo (1)Karyes ekthesi Greek Tourism Expo (2)Karyes ekthesi Greek Tourism Expo (3)Karyes ekthesi Greek Tourism Expo (4)Karyes ekthesi Greek Tourism Expo (5)Karyes ekthesi Greek Tourism Expo (6)