Ενωτικός ο Δούκας: “Θα πετύχουμε περισσότερα όλοι μαζί”

Σηκώνει τα μανίκια ήδη από αύριο ο νέος δήμαρχος, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε απόψε ενώπιον των υποστηρικτών του στο εκλογικό του κέντρο.

Μίλησε για την ανάγκη συγκρότησης ομάδων εργασίας που θα ασχοληθούν με τα επίκαιρα θέματα του τόπου, απευθύνοντας κάλεσμα σε όποιον θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει. Στο ίδιο πλαίσιο είπε πως επιζητεί συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “δεν υπάρχει ένας δήμαρχος, ο καθένας μπορεί να αναλάβει ευθύνες (…) Δεν κερδίσαμε τη δημαρχία, αλλά το δικαίωμα να είμαστε υπηρέτες του σπαρτιατικού λαού”.

Ανέφερε επίσης πως υπάρχει πληθώρα ιδεών προκειμένου να προχωρήσει ο δήμος Σπάρτης μπροστά και να επιτύχει την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια που του αρμόζει.

Επικαλούμενος όπως συνηθίζει ιστορικές αναφορές, ο Π. Δούκας μνημόνευσε τον Λεωνίδα και τη ρήση του περί αιδούς. Δεσμεύτηκε έτσι να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών των πολιτών.

“Αύριο κιόλας η πρώτη μας σύσκεψη” κατέληξε, για να συμπληρώσει με χιούμορ: “Εκτός κι αν έχουμε river party στον Ευρώτα!”.