Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου δήμου Σπάρτης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου η καθιερωμένη εκδήλωση του Μουσικού Ομίλου “Χορωδιακά 2017”, που για πέμπτη συνεχή χρονιά εντάχθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης “Παλαιολόγεια”, υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη μικτή χορωδία του Συλλόγου Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής “Χορωδία Λουτρακίου”, το φωνητικό σύνολο της Πατραϊκής Μαντολινάτας “Vocal” και τη μικτή χορωδία του ΜΟΣ. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, υψηλών τεχνικών απαιτήσεων και με ποικιλία ακουσμάτων, ενθουσίασε το κοινό, το οποίο συνόδευσε τις εμφανίσεις των σχημάτων με δυνατό χειροκρότημα και επαινετικά σχόλια.

Ο ΜΟΣ ευχαρίστησε θερμά το δήμο Σπάρτης και το ΝΠ για την καθοριστική συμβολή τους στην παρουσίαση της εκδήλωσης, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης που παρείχαν τη βοήθειά τους στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η χορωδιακή χρονιά κλείνει επίσημα με την εμφάνιση της μικτής χορωδίας του ΜΟΣ στις 11 Ιουνίου στη Σκάλα, στο 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα.