Εξαιρετικά επιτυχημένο το 1ο σεμινάριο επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής, που διεξήγαγε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή από τη Λακωνία, τη Μεσσηνία, την Αρκαδία και την Αττική υπήρξε ενθουσιώδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν συνολικά 40 άτομα, εκ των 24 που είχαν αρχικά προβλεφθεί, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 80. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί για γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ προγραμματίζεται και σεμινάριο πρώτων βοηθειών για διάφορες κοινωνικές ομάδες που το ζήτησαν επιτακτικά.

seminario iatrikis

Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στους κ.κ. Κωνσταντίνο Μπαχτή και M. Papathanasiou, για τις άριστες εισηγήσεις τους και την πρακτική εκπαίδευση που παρείχαν.

Χαιρετισμούς που επεσήμαναν τη σημαντικότητα του σεμιναρίου, αλλά και την προσπάθεια και συμβολή του ΚΥ Αρεόπολης στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, απέστειλαν ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτριος Κωστακιώτης, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας Ευδοξία Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας Μαρία Τσιρώνη και ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος.