Εξασφαλίστε 24ωρη προστασία του χώρου σας με μια απλή εφαρμογή στο κινητό σας

Πόσες φορές, και συνήθως μετά από μία δυσάρεστη εμπειρία, δεν έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να βλέπαμε, να ακούγαμε ή και να καταγράφαμε όσα γίνονται στο χώρο μας; Πλέον δεν είναι ούτε τόσο περίπλοκο ούτε κοστοβόρο.

Η εταιρεία Copy.Com Αραχωβίτης, κορυφαία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, με τους μεγαλύτερους πελάτες στο νομό και όχι μόνο, μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θα είστε έτσι σε θέση να παρακολουθείτε το χώρο σας ακόμη και από το κινητό σας!

Στην Copy.Com Αραχωβίτης θα βρείτε κάμερες ασφαλείας και συστήματα παρακολούθησης CCTV παντός τύπου, κρυφές κάμερες, ασύρματες κάμερες, διαδικτυακές κάμερες IP, κάμερες παρακολούθησης GSM, καταγραφικά ήχου – κοριούς, ψηφιακά καταγραφικά DVR, monitors και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα για τη σωστή λειτουργία ενός πλήρους συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television) είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας και ήχου. Τα βασικά μέρη του είναι η συσκευή καταγραφής, η οθόνη και η κάμερα. Διακρίνεται, ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης των καμερών με το υπόλοιπο σύστημα, σε ασύρματο και ενσύρματο.

Επισκεφθείτε την Copy.Com Αραχωβίτης είτε στα γραφεία της (Μενελάου 71 Σπάρτη, τηλ. 27310 82877) είτε ηλεκτρονικά, βρείτε το συνδυασμό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και νιώστε ασφαλείς.