Εξιχνίαση κλοπής σε εκκλησία και δεκαέξι συλλήψεις

13.12.2014-peloponnisos- 5 epixeirhseis

Σε ελέγχους πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας προχώρησαν από την Τρίτη 9/12 έως και την Παρασκευή 13/12, σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ελέγχθηκαν συνολικά 1054 άτομα και 772 οχήματα. Στη Λακωνία συνελήφθησαν δεκαέξι άτομα (δύο για ναρκωτικά, τρία για καταδικαστικά έγγραφα, ένα για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οκτώ για παράνομη διαμονή).

Εξιχνιάστηκαν επίσης μία κλοπή και τέσσερις απόπειρες κλοπής σε εκκλησίες στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σε βάρος δύο ημεδαπών.

Από όλους τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, βεβαιώθηκαν συνολικά 248 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν δύο παιγνιομηχανήματα, το χρηματικό ποσό των 744,90 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο και μικροποσότητα κάνναβης.