Εξόρμηση του Ορειβατικού Σπάρτης σε Πολυάραβο – Οίτυλο

EOS Spartis

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί ορεινή πεζοπορική εξόρμηση στη Μάνη, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στη διαδρομή Αρεόπολη – Σωτήρας – Προφήτης Ηλίας, με επιστροφή από τα ίδια (ή, εναλλακτικά, κατάβαση στον Πύρριχο). Η πορεία χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας (βαθμός Β) και διαρκεί περίπου 5 με 6 ώρες.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30′ το πρωί της Κυριακής με ΙΧ αυτοκίνητα από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης. Στις 8.15′ θα γίνει η συνάντηση με τους φίλους από το Γύθειο και τη νότια Λακωνία στο πρατήριο καυσίμων Silkoil του Λεωνίδα Περδικάρη, επί της ΕΟ Σπάρτης – Γυθείου, στις Λίμνες Αιγιών. Συνέχεια για Αρεόπολη, απ’ όπου και η έναρξη της ανάβασης.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό – αδιάβροχο, κλπ) και επαρκής ποσότητα νερού.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως το μεσημέρι του Σαββάτου 9/1 στους υπεύθυνους συντονιστές της εξόρμησης κ. Λεωνίδα Περδικάρη (6973078834) για όσους ξεκινήσουν από Γύθειο και Γιώργο Πουλοκέφαλο (6944713636) για όσους ξεκινήσουν από Σπάρτη.