Επίσκεψη Αραχωβίτη στην έκθεση “Agrotica” της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου για την επίσκεψή του στη μεγάλη αγροτική έκθεση της Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος καταδίκασε τα επεισόδια που προκλήθηκαν και ματαίωσαν τα εγκαίνια. Ο βουλευτής επισκέφθηκε αρκετά περίπτερα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς του αγροτικού κόσμου και ν’ ανταλλάξει απόψεις για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

agrotica

“Τη μεγάλη γιορτή του πρωτογενούς τομέα, την έκθεση «Agrotica», που άνοιξε χθες τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης. Δυστυχώς, την τελετή των εγκαινίων, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, αμαύρωσε μια ομάδα αγροτών, προκαλώντας επεισόδια, που τελικά είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση των εγκαινίων.

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της χώρας οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πρακτικές και τις ενέργειες αυτού του είδους. Η συμπεριφορά της συγκεκριμένης ομάδας που προκάλεσε τα επεισόδια δεν συνάδει με τις αγωνίες του αγροτικού κόσμου, ο οποίος επιθυμεί την εξεύρεση λύσης στο τεράστιο πρόβλημα του ασφαλιστικού. Η πρόσκληση του πρωθυπουργού σε διάλογο και κατάθεση προτάσεων παραμένει πάντα ανοιχτή.

Η «Agrotica», όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είναι μια γιορτή για τον αγροτικό κόσμο και μια ευκαιρία ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία”.