Επίσκεψη Τατούλη στο έργο “Σκούρα – Πυρί”

episkepsi

episkepsi

Επίσκεψη στο έργο Σκούρα – Πυρί πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ηλία Στρατηγάκο και τεχνικό κλιμάκιο.

Πρόκειται για τη μεγάλη παράκαμψη της Σπάρτης, η οποία σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Λεύκτρου – Σπάρτης και τη νέα είσοδο της πόλης με την επέκταση της Λυκούργου προς ανατολικά (που δημοπρατήθηκε προ ολίγων ημερών) αναμένεται να συντελέσει στη γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών προς τη νότια Λακωνία, και ταυτόχρονα να αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης από τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών, δηλώνοντας ότι «η ολοκλήρωση του δρόμου Σκούρα – Πυρί αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που εκτελείται στην περιοχή της Λακωνίας, το οποίο καταφέραμε να επανεντάξουμε στο ΕΣΠΑ. Σήμερα τηρούμε τη δέσμευσή μας απέναντι στους λάκωνες πολίτες, στους οποίους και θα αποδοθεί προς χρήση, συνεχίζοντας την κατασκευή του έργου με γοργούς ρυθμούς».