Επίσκεψη του νέου μητροπολίτη Μάνης στον κ. Ευστάθιο

Ο νέος μητροπολίτης Μάνης σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου επισκέφθηκε χθες στο επισκοπείο της Σπάρτης τον κ. Ευστάθιο. Οι δύο επίσκοποι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα για την ιερά μητρόπολη Μάνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης προσέφερε στον κ. Χρυσόστομο μία ποιμαντορική ράβδο, μία καθημερινή ράβδο και ένα αρχιερατικό σετ αποτελούμενο από ωμοφόριο και πετραχήλι.

Ακολούθως το γραφείο του κ. Ευσταθίου επισκέφθηκαν ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης και ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, όπου σε κλίμα χριστιανικής αγάπης, κατανόησης, ειλικρίνειας και σύνεσης δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Εν συνεχεία η συζήτηση περιστράφηκε στα της ενθρονίσεως του νέου μητροπολίτη, η οποία αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Η συνάντηση αυτή ήρθε ως ανταπόδοση της επίσκεψης του κ. Ευσταθίου στον κ. Ανδρεάκο, στο δημαρχείο Γυθείου, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, όπου είχαν συζητηθεί τα διατρέξαντα των προηγούμενων ημερών και τα της ενθρονίσεως του νέου μητροπολίτη Μάνης.

(με πληροφορίες – φωτό από immspartis.gr)